Кралството на планетата на маймуните

HD 6.955 2024
Няколко поколения напред след управлението на Цезар маймуните вече са доминиращ вид и живеят хармонично, а хората са сведени до живот в сянка. Докато новият тираничен лидер на маймуните изгражда своята империя, една млада маймуна предприема мъчително пътешествие, което ще я накара да постави под въпрос всичко, което е знаела за миналото, и да направи избор, който ще определи бъдещето както на маймуните, така и на хората.

Гражданска война

HD 7.135 2024
В близкото бъдеще група военни журналисти се опитват да оцелеят, докато отразяват истината, в момент, когато Съединените щати са на ръба на гражданска война.

Годизла и Конг: Нова Империя

HD 7.242 2024
След взривоопасния си сблъсък Годзила и Конг трябва да се съберат отново, за да се изправят срещу колосална, неоткрита заплаха, скрита в нашия свят, която поставя под въпрос самото им съществуване - и нашето собствено.

Атлас

HD 6.726 2024
Джей Ло играе Атлас Шепърд, брилянтен, но мизантропски анализатор на данни, която се оказва принудена да се довери на изкуствен интелект, за да спаси света. Атлас Шепърд е известна с недоверието си към технологичния напредък, особено към изкуствения интелект. Животът й обаче претърпява неочакван обрат, когато мисията по неутрализирането на бунтовнически робот, с когото я свързва мистериозна връзка, се проваля драматично. Принудена да преразгледа предразсъдъците си, Атлас трябва да си сътрудничи с изкуствен интелект, за да предотврати заплаха, която може да унищожи човечеството. Това необичайно партньорство я води до открития, които ще променят представата й за света и технологиите.

Карти на смъртта

HD 6.397 2024
В Карти на смъртта група приятели безразсъдно нарушава свещеното правило за гледане на Таро – никога не използвай чужда колода – и неволно отприщва злокобна сила, заключена в прокълнатите карти. Когато завесата между мистичното и земното се разкъсва, героите се оказват впримчени в мрежата на съдбата и са принудени да се изправят срещу ужасяващите последици от действията си. Зловещите Карти на смъртта крият пророчество, което ги вкарва в безмилостна надпревара с времето и настъпващия мрак. С нарастването на напрежението границата между свръхестественото и реалността се размива, а участниците се борят за живота си, изправени пред фаталната гибел, която всячески се стреми да ги погълне.

Каскадьорът

HD 7.314 2024
Току-що претърпял инцидент, който почти е сложил край на кариерата му, каскадьорът Колт Сийвърс трябва да издири изчезнала филмова звезда, да разкрие конспирация и да се опита да си върне любовта на живота си, докато продължава да работи.

Boy Kills World

HD 6.879 2024

Фюриоза: Сага за “Лудия Макс”

HD 7.7 2024
Докато светът пада, младата Фюриоза е отвлечена от Зеленото място на многото майки и попада в ръцете на огромна мотористка орда, предвождана от военачалника Дементус. Преминавайки през пустошта, те се сблъскват с цитаделата, оглавявана от Безсмъртния Джо. Двамата тирани водят война за надмощие, а Фюриоза трябва да оцелее в много изпитания, докато събира средства, за да намери пътя към дома.

Гарфилд: Филмът

HD 6.535 2024

Непорочна

HD 6.3 2024
Непорочна ни среща със Сесилия (Суини) – жена, водена от непоколебимата си вяра, на която е предложена обещаваща роля в прочут италиански манастир. Топлото посрещане в идиличната провинция обаче е разбито, когато става ясно, че новият ѝ дом далеч не е светилище на мир и преданост, а под спокойната фасада всъщност се крие лабиринт от тъмни тайни и сенки, които заплашват да погълнат героинята в кошмар, какъвто е трудно човек да си представи. Бродейки из коридорите на манастира, Сесилия е принудена да се изправи срещу най-дълбоките си страхове и да постави под въпрос самата основа на своите убеждения, когато открива, че е... заченала непорочно. Но дали това е дар, или проклятие...